X

ویزا | ویزای شینگن | VISA | Schengen VISA

تنظیمات را ویرایش و ذخیره نمایید
انواع ویزا - انواع ویزای شینگن

انواع ویزا

 

انواع ویزای شینگن

ویزاهای شینگن ۴ نوع هستند که با چهار حرف الفبای انگلیسی (A B C D) مشخص شده اند.

 

ویزای شینگن نوع A

ویزای ترانزیت:

ویزای شینگن نوع B

ویزای عبور:

ویزای شینگن نوع C

ویزای بازدید:

ویزای شینگن نوع D

این ویزا معمولا برای تاجران صادر می شود و مدت اعتبار آن یکساله و با حداکثر ۹۰ روز مجاز می باشد.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

 

  1. فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شنگن
  2. شناسنامه، کارت ملی و گذرنامه
  3. سه قطعه عکس رنگی
  4. اسناد ملکی، مدارک شغلی و منابع مالی
  5. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  6. بیمه مسافرتی
  7. دعوت‌نامه

 

اخبار ویژه دریافت ویزای کشورهای جهان
Web
Analytics